Premium outlet shopping: alle voordelen op een rijtje

Laatste update op , door Thomas
Delen via Twitter
Delen via Facebook

Je kan er niet omheen kijken dat online shoppen de laatste jaren enorm in opmars is. Het vraagt niet meer dan enkele klikken met de muis en voor je het weet staan je al favoriete artikelen aan de deur. Dat is allemaal heel gemakkelijk, maar wie regelmatig artikelen online besteld, betaald daar uiteraard vlug een hoop geld voor. Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen voor mensen die liever niet te diep in hun portemonnee graven.

Er bestaan enkele webshops die outlet artikelen aanbieden. Deze worden ook wel premium outlet webshops genoemd. Ze bieden outlet artikelen aan, die dan verkocht worden met kortingen tot wel 75%. Op zulke websites vind je topmerken als onder andere JACK & JONES, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Hugo Boss .. . Het is handig om ze af en toe te checken, want de merken, en kortingen, wisselen voortdurend om.

Outlet?

Nu wordt er waarschijnlijk al gedacht “topmerken met zulke korting? Daar zit een luchtje aan..”. Een terechte opmerking, want het lijkt allemaal wel een sprookje. Toch is het zo. Dit is allemaal mogelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van outlet artikelen. Dat zijn artikelen die niet van de nieuwste lijn zijn en nog niet verkocht werden. Er is dus niets mis met de artikelen in kwestie, ze zijn allemaal gloednieuw maar doordat ze van een vorige lijn waren zijn ze nu dus een pak goedkoper verkrijgbaar. Verder besparen de bedrijven op deze manier op opslagkosten. Dat maakt het mogelijk om de producten nog goedkoper aan te bieden.

Voordelen?

Voor wie nog niet overtuigd is, lijsten we hier even enkele voordelen op. Ten eerste betaal je minder voor dezelfde kwaliteit. De producten zijn nooit gedragen en zijn dus gloednieuw. Verder is het een vorm van online shoppen. Het gaat vlug en is enorm gemakkelijk. Je kan je al aanmelden op zulke outlet shops door een account aan te maken. Daarvoor kan je meestal zelfs je sociale media account gebruiken. Een account aanmaken is tevens gratis. Kortom: het is enorm gemakkelijk, veel goedkoper en de kwaliteit is even hoog.

Waar?

Er zijn verschillende webshops waarbij je premium outlet kan shoppen. Bij deze worden de populairste voorbeelden vlug besproken. Op de website Veepee.be vind je een gigantisch gamma aan populaire merken voor alle leeftijden. Wie hun pagina even in het oog houdt zal merken als Vans, Carhartt, Adidas, Nike, .. gegarandeerd zien passeren. Buiten kledij worden er vaak ook huisartikelen, accessoires, .. verkocht. En dat allemaal met kortingen die oplopen tot wel 70%. Even een kijkje nemen is dus zeker de moeite waard.

Een tweede bekend voorbeeld is Zalando Lounge. Dit is de outlet variant van één van de bekendste webshops van het land: Zalando. Wie reeds een account heeft op Zalando, kan hiermee ook inloggen op Zalando Lounge. Je ziet er merken als Scotch & soda, Ralph Lauren, Tom Tailor, Nike en nog veel meer passeren. De kortingen durven hierbij zelfs oplopen tot wel 75 %. Voor je begint te shoppen op Zalando, kijk je dus best even op hun outlet versie Zalando Lounge. Wie weet, valt er korting te scoren.

Buiten deze 2 webshops zijn er uiteraard nog een hoop meer. Wie even googelt zal sites als Showroomprive, Westwing en nog veel andere gemakkelijk terug vinden.

Vond je dit leuk? Laat het ons weten!
Delen via Twitter
Delen via Facebook
Word lid van de Premiumsales community en ontvang brand alerts voor je favoriete merken